VNFS logo 2019 farge

Personvernerklæring for Vestnorsk filmsenter
Vestnorsk filmsenter forholder seg til personvernet i all informasjon vi mottar fra våre brukere. Vi lagrer informasjonen som blir tilgjengelig for senteret på forsvarlig måte. Personalet har taushetsplikt. Denne erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettsiden vår, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Nettsiden
Vestnorsk filmsenters nettside benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å kunne benytte Google Analytics. Det gjør det mulig for Vestnorsk filmsenter å utføre statistiske analyser av nettsiden. Vi kan benytte denne informasjonen til å se på antall besøk og hvilke artikler som blir lest for å kunne forbedre informasjonen vi til enhver tid legger ut. Informasjonen kan ikke identifisere brukerne og den blir ikke utlevert eller rapportert til andre. På www.nettvett.no kan du lese mer om hvordan nettleseren kan godta/avvise informasjonskapsler.

Nyhetsbrev
Ved påmelding for å motta nyhetsbrev, samtykker du til lagring av persondata til dette formålet. Dersom du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev fra Vestnorsk filmsenter, kan du melde deg av ved å benytte «unsubscribe-knappen» nederst i nyhetsbrevet. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet.

Deltakelse på arrangementer i regi av Vestnorsk filmsenter eller i samarbeid med andre.
Person- og kontaktinformasjon i forbindelse påmeldinger, lagres på forsvarlig måte. Opplysninger som samles inn brukes kun i forbindelse med det aktuelle arrangementet, men informasjon om deltagelse, som personnavn og selskapsnavn, kan benyttes i publiseringer som årsmeldinger og øvrig rapportering til eiere og tilskuddspartnere.

Bruk av bilder/video fra våre arrangementer
Bruk av bilder/video tatt på våre arrangementer kan bli brukt på Vestnorsk filmsenters nettside, på sosiale medier og i rapportering til eiere og tilskuddspartnere. Vil du reservere deg kan du hake av for dette i det aktuelle påmeldingskjemaet eller kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

RegPortal.no
Når du søker Vestnorsk filmsenter om støtte via RegPortal.no (RegPortal - Vestnorsk filmsenter), vil informasjonen bli arkivert i RegPortals database. Informasjonen benyttes til å behandle søknaden. Informasjonen lagres i tråd med arkiv- og forvaltningsloven.

Rett til sletting av personopplysninger
Du kan be om sletting av personopplysninger så lenge dette ikke er i konflikt med arkiv- og/eller forvaltningsloven. Dersom du ønsker dette, kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Dine data vil bli slettet så raskt som mulig etter at du tar kontakt, og senest innen 30 dager.