BIFF Bransjeaften

Den 20. utgaven av BIFF starter onsdag 25. september med åpningsfilmen «I morgen danser vi». Deretter følger spennende dager med film, seminarer, bransjefest og andre arrangementer fram til 3. oktober. Har du begynt å planlegge hva du må få med deg? Her er våre tips!

Film i konkurranse
«Frie fanger» er tatt ut til norsk dokumentar i konkurranse, «Ras» til norsk kortfilm i konkurranse. I tillegg til dette er det et eget konkurranseprogram med vestnorske produksjoner plukket ut av BIFF, kortreist kortfilm i konkurranse.

Norske dokumentarer
«Astrup - Flammen over Jølster» sin førpremiere er lørdag 28. september. Du kan og glede deg til å se «En gang Aurora», «Vinterens lengsel» og premierene på «Rockedrømmen» og «The Art of Fallism» blant de norske dokumentarene i programmet.

Førpremierer
Blant førpremierene finner vi, i tillegg til «Astrup - Flammen over Jølster», også den kritikerroste «Disco» - produsert av Maria Ekerhovd/Mer Film i Vest. Og så vil vi nevne Storylines «Swingers» - hvor Einar Loftesnes (Handmade Films In Norwegian Woods) er co-produsent.

Bransjefest
Lørdag 28. september samles filmbransjen, tradisjonen tro, for å feire seg selv og nyte festivalstemningen sammen med kollegaer fra fjern og nær. Tidligere samme kveld er det premiere på den splitter nye vestlandsfilmen Astrup – Flammen over Jølster! 

Crewet er samlet, skuespillere flydd inn og tilstede vil du finne en herlig kombinasjon av feststemt premierepublikum, lokal- og tilreisende filmbransje og festivalgjester. Med andre ord er det duket for en aften du sent vil glemme! Hjertelig velkommen!

Konvent for filmformidling
BIFF ønsker velkommen til to dager om filmformidling 25.-26. september på Scandic Bergen City. Les mer om årets program og meld deg på her.

Vi ser fram til mange gode filmer, arrangementer og fine samtaler!

BIFF